ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 30 November, 2009 - AΠΟ ΤΗΝ Xenia
Πολύχρωμη Σαλάτα
Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων!
Δευτέρα σήμερα, και λέω να ξεκινήσω με κάτι ελαφρύ. ‘Ετσι ίσως εξαλειφθούν οι τύψεις που νιώθω για την υπερβολή του Σαββατοκύριακου…
ΥΛΙΚΑ
1 ice berg
1 μωβ λάχανο
3 πιπεριές φλωρίνης
100gr παρμεζάνα
165gr καλαμπόκι
κουκουνάρι
50gr κρουτόν
λάδι
οξύμελι
αλάτι – πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το iceberg και το μωβ λάχανο και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το καλαμπόκι, το κουκουνάρι, την παρμεζάνα σε φλοίδες, το λάδι, το οξύμελι, το αλάτι, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι (δίνει απίστευτο άρωμα) και ανακατεύουμε.
Στο τέλος , λίγο πριν την σερβίρουμε, προσθέτουμε τα κρουτον για να μην μας μαλακώσουν.
Και όπως λέει η φίλη μου η Julia… Et Voilà! Bon appetit!
6 Σχόλια
ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
Άσε ένα σχόλιο
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
My Website
30 November, 2009
Permalink
Sandy:
Φαίνεται πολύ δροσερή! Τι είναι το οξύμελι; νιάρφ…
My Website
1 December, 2009
Permalink
Xenia:
Το οξύμελι μοιάζει με το γνωστό σε όλους μας “μπαλσάμικο”, αλλά είναι πιο γλυκό. Περιέχει μαυροδάφνη, γλυκό κρασί Σάμου, ξύδι, μέλι, εκχύλισμα σύκου και σταφίδα. Το βγάζει η εταιρία “Λιοστρόφι” και θα το βρεις στα Super Markets. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς
My Website
2 December, 2009
Permalink
Jenny:
Μπορείς να προσθέσεις τόνο ή καπνιστό σωλομό καθώς και κόκκινα φασόλια,θα με θυμηθείς!!!!
My Website
3 December, 2009
Permalink
Sandy:
Oh! ευχαριστώ…θα το δοκιμάσω 🙂
My Website
7 December, 2009
Permalink
Georgia:
Την έφτιαξα και το μόνο που έχω να πω…τέλεια!!!
My Website
8 December, 2009
Permalink
Xenia:
Είδες; Μα τι νόμιζες; Είναι δοκιμασμένη και πολυβραβευμένη! 😉