ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 14 December, 2009 - AΠΟ ΤΗΝ Xenia
Σκεπαστή ομελέτα
Ένα απλό πιάτο που ξαφνιάζει!
Πεινάς; Θες κάτι χορταστικό και στα γρήγορα; Τί καλύτερο από μια ομελέτα; Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτή την λαχταριστή εκδοχή, που από μόνη της είναι ένα πλήρες γεύμα. Αν είσαι φανατικός φίλος των αυγών, όπως εγώ, μην χάνεις χρόνο και θα με θυμηθείς!
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
12 αυγά (3 αυγά για κάθε ομελέτα)
2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
3 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια Portobello ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
λίγο γάλα
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Όταν ψηθεί, το αφαιρούμε από το τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές με τα μανιτάρια. Λίγο πριν ετοιμαστούν τελείως προσθέτουμε πάλι το κοτόπουλο και ανακατεύουμε για μερικά λεπτά.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε 3 αυγά με λίγο γάλα και αλατοπίπερο και τα ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί και όταν είναι έτοιμη, βάζουμε το κοτόπουλο με τα λαχανικά στη μια πλευρά της και τα σκεπάζουμε με την υπόλοιπη μισή
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες ομελέτες.
1 Σχόλιο
ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
Άσε ένα σχόλιο
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
My Website
14 December, 2009
Permalink
maritsa:
ΣΙ-Ε-ΛΟΡ-ΡΟΙ-Α!