ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 20 April, 2013 - AΠΟ ΤΗΝ Xenia
Συκωτάκια στο τηγάνι …
… της Μαμάς μου!
Αν και δεν το πιστεύει η ίδια, μαγειρεύει υπέροχα! Αφού λοιπόν εκείνη δεν θέλει να περιαυτολογεί, ιδού η ευκαιρία να της δώσω τα εύσημα που δικαίως – χρόνια τώρα – της αναλογούν! Κανένα οικογενειακό μας τραπέζι που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει συκωτάκια για το τσίμπημα! Είναι τόσο νόστιμα, που τις περισσότερες φορές το μπώλ δεν φτάνει γεμάτο στο τραπέζι. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να κλέψει ένα κομματάκι όταν εκείνη δεν κοιτά…
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2-3 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομματάκια, τα αλατο-πιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε.
Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Σουρώνουμε το λάδι και το ξαναχρησιμοποιούμε για να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι.
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε τον άνηθο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το ζουμάκι στα συκωτάκια και ανακατεύουμε.
Τέλος, ραντίζουμε με ξύδι ανάλογα τα γούστα μας!
Υ.Γ. Είδες βρε Μαμά; Λίγο promotion δεν έβλαψε ποτέ κανενα!
1 Σχόλιο
ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
Άσε ένα σχόλιο
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
My Website
21 April, 2013
Permalink
marizza:
ΘΕΪΚΟΣ μεζές για όλες τις εποχές: Καλοκαίρι με κρύα μπυρίτσα – Χειμώνα με κόκκινο κρασάκι. Εύγε κυρά-Κική!
ΥΓ. Κανόνισέ το σε παρακαλώ για την επόμενη Κυριακή 😉